Sauvolaisten kopittelu ylsi kolmanneksi

0

Sauvon koulukeskuksen pihassa lenteli torstaiaamuna palloja ilmassa, kun Miljoonia koppeja -kampanjan loppukiri eli viimeinen kilpailupäivä käynnistyi. Varsinais-Suomessa yhdeksän kunnan alakoulun oppilaat ottivat mittaa toisistaan kyseisessä kampanjassa maanantaista torstaihin.
Sauvon koulukeskus sijoittui kisassa lopulta kolmanneksi, kun mukana koko kilpailussa oli kaiken kaikkiaan yli 9300 oppilasta ja 58 koulua.  Kilpailun voitti Turun lyseon koulu 772 254 kopilla. Sauvolaiset oppilaat heittivät neljässä päivässä kaiken kaikkiaan 1 046 702 koppia, tehden samalla kilpailun ennätyksen koppimäärässä.

Miina Valtonen, Sara Holm ja Sofia Itälä 2 b-luokalta kopittelivat välitunnilla.
Miina Valtonen, Sara Holm ja Sofia Itälä 2 b-luokalta kopittelivat välitunnilla.

Lue lisää 13.5.2016 lehdestä