Sauvontielle uutta päällystettä

0

Sauvo-Kemiöntiellä käynnistyi maanantaina tiepäällystys, joka ulottuu Paimion Valkojasta ohi Sauvon keskustan Rajalahteen saakka. Uutta pintaa vedetään kaikkiaan noin 14 kilometrin matkalle. Töitä edelsi vanhojen paikkausten raappiminen puhtaiksi.
Päällystystöitä tehdään tässä kohteessa päiväsaikaan, työt ajoittuvat pääsääntöisesti aamu- ja iltakuuden väliin. Liikenne ohjataan vuorotellen työkohteen ohi, ja kulloinkin päällystettävä kaista on suljettuna, joten se hidastaa liikennettä jonkin verran. Nopeusrajoitus lasketaan 30 kilometriin tunnissa, ettei liikenne aiheuta vaaraa työnteolle.
Liikennevirasto muistuttaakin, että tietyömaalla on varauduttava pysähtymiseen ja poikkeuksellisiin liikennejärjestelyihin. Kiire pitää jättää sillä ajoittaisia jonoja ei voi välttää. Rauhallinen kuljettaja turvaa oman ja muidenkin turvallisuuden.
Päällystystöiden ilmoitetaan jatkuvan kuun vaihteeseen asti.

Sauvoon ajelevien pitää varautua hidastamiseentällä viikolla.
Sauvoon ajelevien pitää varautua hidastamiseentällä viikolla.