Suunnittele Suomen juhlavuotta

0

Kaupunginhallituksen nimittämä Suomi 100 vuotta -juhlavuoden Paimion työryhmä kutsuu kaikkia paimiolaisia, niin laitosten, yhdistysten kuin yritysten edustajia että yksityishenkilöitä, osallistumaan Paimion kaupungintalon Paimiosalissa keskiviikkona 25.5. klo 18 järjestettävään info- ja keskustelutilaisuuteen. Tilaisuudessa kerrotaan työryhmän ideoista, joihin pyydetään kaupunkilaisten kommentteja. Myös uusia ideoita otetaan vielä vastaan!
Paimiossa vuoden 2017 juhlintaan liittyy myös Paimio kaupunkina 20 vuotta -juhlavuosi.
Valtakunnallisesti Suomen juhlavuotta vietetään teemalla Yhdessä, ja teema on Paimiossakin nostettu suunnittelun ohjenuoraksi. Keskiviikon tilaisuuden yhtenä tarkoituksena onkin löytää ne ideat, joita paikalliset tahot yhteistyössä lähtevät toteuttamaan.