Paimion Rasti sijalle 19 Jukolan viestissä

0

Paimion Rastin joukkue valmiina yön kisaan Lappee-Jukolassa. Kuva PR:n Twitter-tililtä.

Paimion Rastin miesjoukkue sijoittui sijalle 19 tämän vuoden Jukolan viestissä. Viestin voitti suomalaisjoukkue Koovee, jolle PR hävisi 27 ja puoli minuuttia. PR:n ankkurina juoksi Frederic Tranchand. Hän oli osuutensa 17. nopein.

Paimion Rastin ykkösjuokkueen sijoitus vaihteli noin kahdenkymmenen paikkeilla vaihdoissa. Heikoimmillaan Rasti vaihtoi sijalla 37. Ankkuri Tranchend nosti joukkueen sijoitusta omalla osuudellaan kahdella pykälällä.

Kolmantena juossut Fredric Portin oli osuutensa nopein. Hän toi PR:n vaihtoon sijalla 17.

 

Paimion Rastin Twitter-tili tarjoaa ikimuistoisia kuvia Jukolan yöstä.

 

 

 

Saara Norrgrann maalissa Lappee-Jukolassa. Kuva: Paimion Rastin Twitteristä.

Paimion Rasti sijoittui yhdeksänneksi Lappee-Jukolan Venlojen viestissä. PR:n Saara Norrgrann suunnisti ankkuriosuudella pitkään sijoilla neljä ja kuusi, mutta hyytyi osuuden loppupuolella.

PR oli viestin neljänneksi paras suomalaisyhdistelmä toiseksi tulleen Tampereen Pyrinnön, kolmanneksi sijoittuneen SK Pohjantähden ja neljänneksi yltäneen Kooveen jälkeen. Viestin voitto meni Norjaan Halden SK:lle. PR hävisi Haldenille neljä minuuttia, 15 sekuntia.

Lappee-Jukola suunnistetaan Lappeenrannassa.

 

Viestin alku ei luvannut hyvää PR:lle, sillä Eveliina Hirvonen toi joukkueensa vaihtoon sijalla 82. lähes kolme minuuttia käestä. Toisella ja kolmannella osuudella Salla Fagerudd ja Inga Dambe nostivat PR:n sijoitusta rutkasti. Salla Fagerudd oli osuutensa seitsemänneksi nopein ja hän lähetti joukkueensa seuraavan viestinviejän matkaan sijalta 14. Eroa kärkeen oli kolme minuuttia. Inga Dambe oli osuutensa kolmanneksi nopein, ja hän lähetti Norrgrannin ankkuriosuudelle viidentenä.

Paimion ankkuri Saara Norrgrann oli osuutensa 28. nopein suunnistaja.

Paimion Rastilta oli mukana kaikkiaan kuusi joukkuetta Venlojen viestissä.
 Juttua täydennetty 19.6. kello 10 Jukolan viestin tiedoilla.