Tammileiri avasi Ahtelan leirikesän

0

Sunnuntai-iltapäivän ruuhkaa Sauvontiellä, kun partioleiri oli päättynyt.

 

Autojono lipuu hitaasti eteenpäin 11 aikaan sunnuntaiaamupäivästä kohti Sauvoa. Jokainen auto pysähtyy kuuliaisesti Teboilin risteyksen stop-merkillä, mikä saa autojonon liikkumaan entistä hitaammin. Sauvon teillä harvoin nähdään tällaista ruuhkaa, ja nyt syynä oli pitkän viikonlopun mittainen partioleiri, joka järjestettiin Sauvon Ahtelan leirikeskuksessa.
Sunnuntaina leirillä järjestettiin vanhempien vierailupäivä, ja 3000 leiriläisen seuraksi saapui autoilla vielä vähintään sama määrä aikuisia lapsiaan katsomaan ja samalla noutamaan lapsiaan takaisin kotiin, mikä aiheutti Sauvon-Kemiöntien paikoittaisen ruuhkautumisen.
Viime torstaista sunnuntaihin kestävä Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri, Tammileiri oli tarkoitettu kaikkien nuorimmille partiolaisille, eli 7–10-vuotiaille sudenpennuille sekä 10–12-vuotiaille seikkailijoille. Leiri järjestetään joka kolmas vuosi, joten partiolaiset osallistuvat Tammileirille kaksi kertaa, kerran sudenpentuna ja kerran seikkailijana.

 

Katso lisää kuvia leiriltä Turun Sanomien sivuilta

 

Lisää lehdessä 14.6. 2016