TiliWahlsten ja Rantalainen yhteen

0

PAIMIO  Salon seudulle syntyy vahva taloushallintoalan yritys, kun Rantalainen ja TiliWahlsten yhdistävät liiketoimintansa. Yhdistymistä varten on perustettu uusi yhtiö Rantalainen & Wahlsten Oy, jonka osakkaina ovat Tilipalvelu Rantalainen Oy sekä TiliWahlsten Oy.
Uusi yhtiö ostaa TiliWahlstenin liiketoiminnan Salosta ja Paimiosta sekä Rantalainen Oy Lounais-Suomelta Taalintehtaan, Kemiön, Perniön, Salon ja Someron toimipaikkojen liiketoiminnot. Uuden yhtiön toimitusjohtajana toimii TiliWahlstenin omistaja ja nykyinen paimiolainen toimitusjohtaja Marko Wahlsten. TiliWahlstenin ja Rantalaisen työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä.
Marko Wahlsten sanoo, että resurssien yhdistäminen oli luonteva ratkaisu, kun kaksi alan perinteistä, mutta modernisti ajattelevaa perheyritystä löysivät toisensa.