Paimion lukio valmistautuu sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin

0
Sähköisten ylioppilaskirjoitusten valmisteluista ovat vastanneet kaupungin ICT-pääsuunnittelija Oskari Summanen (edessä) sekä rehtori Heikki Turpeinen (taaimmaisena). IT-tutoreina toimivat tänä vuonna Matti Jussinmäki, Pyry Kuivisto, Roope Rantala, Markus Mäkitalo ja Johan Suovuori sekä Jami Louhola, joka ei ole mukana kuvassa.
Sähköisten ylioppilaskirjoitusten valmisteluista ovat vastanneet kaupungin ICT-pääsuunnittelija Oskari Summanen (edessä) sekä rehtori Heikki Turpeinen (taaimmaisena). IT-tutoreina toimivat tänä vuonna Matti Jussinmäki, Pyry Kuivisto, Roope Rantala, Markus Mäkitalo ja Johan Suovuori sekä Jami Louhola, joka ei ole mukana kuvassa.

Ensimmäiset sähköiset ylioppilaskirjoitukset pidetään kuukauden päästä, 19. syyskuuta. Onko Paimion lukio valmis?

Lukion rehtori Heikki Turpeinen sekä kaupungin ICT-pääsuunnittelija Oskari Summanen toteavat epäröimättä, että on. Järjestelmiä on rakennettu siitä saakka, kun lukio muutti kuutisen vuotta sitten nykyisiin tiloihin. Koekirjoituksia on pidetty viime syksystä saakka.

Kunnallislehden toimittaja testasi sähköisten ylioppilaskirjoitusten koekysymyksiä www.digabi.fi-sivustolta. Lue lisää 19.8.2016 lehdestä