Milla Martikainen vetää äiti–lapsi-jumppia äidin kunnon kohottamiseksi

0
Kohotetaan sekä vauvaa että äidin kuntoa. 26-vuotias Milla Martikainen Martikainen kertoo, että useimmat äiti–lapsi-jumpat perustuvat siihen, että vauvaa jumpataan ja äiti on vain apuna. Sen sijaan hän keskittyy työssään personal trainerina kohottamaan äitien lihaskuntoa.
Kohotetaan sekä vauvaa että äidin kuntoa. 26-vuotias Milla Martikainen keskittyy työssään personal trainerina kohottamaan äitien lihaskuntoa. Apuna on 1-vuotias Viivi.

Pienten lasten äitejä yritetään houkutella monin konstein liikkeelle kotisohvalta. Ongelmana kuitenkin on, että useimmat äiti–lapsi-jumpat on tarkoitettu lapsen iloksi ja hyödyksi, ei äidin lihaskunnon vahvistamiseksi.

– On harvinaista, että äti–lapsi-jumpassa keskitytään nimenomaan äidin treeniin. Aihetta käsitellään myös hyvin suppeasti alan koulutuksessa, kertoo Piikkiössä asuva, Paimiosta alun perin kotoisin oleva Milla Martikainen.

Hän perusti elokuussa ViiFit-yrityksen, joka vetää äiti–lapsi-lihastreenejä. Vauva on lihaskuntoliikkeissä painona tai liikkeisiin yhdistetään leikki vauvan kanssa.

Martikaisen tunneilla kulkee mukana 1-vuotias Viivi, joka on alalla jo konkari.

Lue lisää 20.9.2016 lehdestä