Iloinen lopputulos – koira palasi kotiin

0

Kunnallislehti uutisoi perjantaina Paimion Naurisorkontiellä kadonneesta koirasta, jonka epäiltiin joutuneen jopa mahdollisesti suden suuhun. Kolme päivää karkuretkellä olleen koiran matka päättyi onnellisesti, sillä se löytyi kun Kunnallislehden uutisen lukenut henkilö oli huomannut jutun lehdestä ja nähnyt rodun tuntomerkkejä vastaavan koiran. Kännykkökuva koirasta päätyi Kuntsarin Facebook-sivulle ja koiran omistaja sai aiheesta puhelinsoiton.
– Lähdin katsomaan paikkaa, jossa koira oli nähty, mutta en löytänyt sitä, vaikka huutelin koiraa. Kun pääsimme kotiin, seurasi koira perässä suurin piirtein omia jälkiään. Jää arvoitukseksi, miksi koira alun perin lähti karkuun, koiran omistaja Aimo Reponen kertoo.
Neljä ja puolivuotias länsisiperianlaika ei ollut koskaan aiemmin karannut kotipihastaan.