Jouluaika alkuun Paimiossa markkinoilla

0

PEIMARI  Jouluaika on alkamassa. Se tietää tapahtumarikkaita hetkiä lähimpiin viikonloppuihin. Riennot alkavat Paimiossa jo tulevana sunnuntaina, kun kaupungintalolla ja sen tuntumassa järjestetään käsityörikkaat joulumarkkinat ja avataan piparkakkukisa.
Aiempien vuosien tapaan joulumarkkinoiden avauksessa julistetaan pikkujoulurauha ja sytytetään kaupungin joulukuuseen valot, jotka palavatkin sitten loppiaiseen asti. Markkinakojut varattiin täyteen jo hyvän aikaa sitten, ja tiettävästi paikalle on tulossa pukkikin muorineen.
Piikkiön Hadvalantie muuttuu joulukaduksi seuraavana perjantaina, ja Sauvossa joulunavaukset ovat edessä sitten lauantaina ja sunnuntaina. Ensin Sauvon keskustassa ja sitten Karunan Rantolassa. Karunassa ollaan jo pitkällä myös viime vuodelta tutun käveltävän joulukalenterin rakentamisessa. Siihen vapaaehtoiset voivat osallistua tekemällä ”luukun”, joita ohikulkijat voivat bongata.

Piparikisakin avautuu Paimion kaupungintalon parven näyttelyssä.
Piparikisakin avautuu Paimion kaupungintalon parven näyttelyssä.