Joulumarkkinat avasi Paimion joulukauden

0
Joulumarkkinoiden piparikisaan tuli vain yksi- mutta sitäkin hienompi työ. Se on esillä kirjastossa.

Paimion joulumarkkinoilla kävi varovaisen arvion mukaan pitkälti toistatuhatta vierasta. Piparikoristeluun osallistui toistasataa lasta ja markkinamyyjien mukaan kauppa kävi hyvin. Kaupungin joulukuuseen sytytettyjen valojen myötä Kunnallislehden päätoimittaja Taina Tukia toivotti paimiolaisille valoisaa jouluaikaa.

Kunnallislehti 100-vuotta teemalla avattu piparikisa ei tällä kertaa innostanut, vaan paikalle saatiin vain yksi työ. Sen nimi on “Huhuille kyytiä”, ja toteuttajaperhe palkitaan myöhemmin.

Markkinoiden järjestäjät Minna Nuotioa ja Laura Lankinen kiittelevät markkinavieraita ja myyjiä onnistuneesta tapahtumasta.

– Minnan kanssa olemme hyvin tyytyväisiä, on mukava järjestää kun myyjät ja kävijät ovat löytäneet tapahtuman hyvin. Ja erityisin iloisia ja kiitollisia olemme kaikille vapaaehtoisille, jotka loivat mukavan joulutapahtuman Paimioon! Eli siis himmeli- ja piparinkoristelutyöpaja, järjestyksenvalvonta ja siivous ym. tukitoimet suoritettiin kaikki vapaaehtoisvoimin, kiittää Lankinen.

Ohessa timelapse -video, josta voit bongata vaikka itsesi markkinoilla.

Lue lisää 22.11.2016 lehdestä