Jylhä kävi Paipissa neuvomassa

0

Maastohiihtomaajoukkueen päävalmentaja Reijo Jylhä vieraili tiistaina hiihtomaajoukkueen yhteistyökumppanin Finnfoam Oy:n hiihtoputkella henkilöstön Tyky-päivien merkeissä. Jylhä kertoi Finnfoamin henkilökunnalle työhyvinvoinnista ja antoi vinkkejä työkunnon säilyttämiseksi muun muassa hiihdon saralla. Konttorin työporukka pääsi testaamaan suksen luistoa sekä oikeita hiihtotyöntöjä Finnfoam-Paipin lumella.
– Tasatyöntö on paras tekniikka toimistotyössä olevalle. Kantapäät juuri ja juuri nousevat ilmaan. Alkuasennossa kyynärpäät ovat koukussa ja kun sauvat lyödään maahan, lähtee hiihtäjä liikkeelle. Keskivartalon pitoa ja lyhyttä työntöä, esitteli Jylhä.
Hän kehui ensimmäisen hiihtokierroksensa jälkeen Paipin hiihtoputken kierrosta ja kunnollista ylämäkeä. Hiihtoputket ovat hänen mukaansa tulevaisuutta.

SONY DSC
Reijo Jylhä antoi hiihtovinkkejä Finnfoamin työntekijöille.

Lue lisää 22.11.2016 lehdestä