Lastentalon tulo alkoi

0

Teijo-Talot Oy:n toimittama koululaajennus tulee Sauvoon tällä viikolla. Maanantaiaamuna aikaisin Säätiöntien varteen tuotiin kaksi ensimmäistä modulia, loput tiistaina, torstaina ja perjantaina. Sitten alkavat viimeiselytyöt talotekniikan puolesta ja loppusiivouksen aika on joulun jälkeen. Koulutöihin sauvolaislasten on määrä päästä uudessa koulutalossa heti vuoden alussa.

Rakennus edustaa uudisrakennuksena ensimmäisiä uuden opetussuunnitelman mukaisia oppimisympäristöjä. Tilat ovat muunneltavia, avoimia tai yhtenäisiä tarpeen mukaan, sekä esiopetuksen ja alkuopetuksen integraatiota tukevia. Opetusryhmät voivat hajautua erikokoisiin työryhmiin tai toimia kotiluokassaan.
Sauvolaisten uudet koulutilat on rakennettu syksyn mittaan sisätiloissa Teijo-talojen tehtaalla Perniössä. Rakennustöiden tekeminen kuivissa sisätiloissa, ja aina vesikattoasennusta myöden takaa tehtaanjohtaja Ville Karjalaisen mukaan, että sisäilma on puhdasta.

Ville Karjalainen seisoo keskellä loukkatilaa, ja taustalla näkyy toinen luokka. Tilat ovat yhdisteltävissä.
Ville Karjalainen seisoo keskellä loukkatilaa, ja taustalla näkyy toinen luokka. Tilat ovat yhdisteltävissä.

Lue lisää 29.11.2016 lehdestä