Moottoritiellä kaista suljettuna pari viikkoa

0

Varsinais-Suomen ELY-keskus uusii E18-moottoritiellä rikkoutuneen liikuntasaumalaitteen Kaarinan Pukkilassa sijaitsevasta Pukkilan ylikulkusillasta. Uusimistyöt aloitetaan tiistaina 22.11.2016 ja ne kestävät viikolle 50 saakka. Työstä aiheutuu haittaa liikenteelle Turusta Helsingin suuntaan ajettaessa. Työmaan kohdalla sillalla tulee olemaan 50 km/h nopeusrajoitus, kun kohteella työskennellään. Muina aikoina kohteella on 80 km/h nopeusrajoitus. Tielläliikkujien on tärkeää noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia työmaan kohdalla, sillä kova ajonopeus heikentää työmaalla työskentelyn turvallisuutta sekä autoilijoiden oma turvallisuutta.
Sillan Turun puoleisen pään rikkoutunut liikuntasaumalaite vaihdetaan uuteen liikuntasaumalaitteeseen. Korjaustyö tehdään ajokaista kerrallaan. Korjaustyö joudutaan ajoittamaan kylmään vuodenaikaan, jolloin sillassa ei ole lämpölaajenemista ja se on lyhimmillään.