Paimion Jussinmäki haki Saloon

0

Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki on 22 muun hakijan kanssa kiinnostunut Salon kaupunginjohtajan virasta. Salon kaupunginhallitus päättää haastatteluun kutsuttavista ensi maanantaina. Kaupunginvaltuuston on tarkoitus päättää uudesta kaupunginjohtajasta helmikuussa.
Hakijajoukossa ovat myös Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela, Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen, Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson, Raaseporin kaupunginjohtaja Tom Simola ja Uudenkaupungin kaupunginjohtaja Atso Vainio. Miesvoittoisessa hakijajoukossa mielenkiintoisia nimiä myös Salon kaupunkikehityspäällikkö Mika Mannervesi, kansanedustaja, filosofian tohtori Lauri Heikkilä Marttilasta ja Janne Virtanen, Varsinais-Suomen liiton edunvalvontajohtaja. Ainoa naishakija on Humppilan vt. kunnanjohtaja Maarit Sihvonen.