Paimion Perinneyhdistys julkaisi postikorttikirjan

0

Paimion Perinneyhdistys on julkaissut kotiseutukirjan, Vistalt ja muhalt – Paimio postikorteissa, jonka 182 Paimio-aiheista mustavalkoista korttia on valikoitu Riitta Helinin, Arimo Lähdeniityn ja Anne Summan kokoelmista. Kirjan myyntihinta selviää ensi viikolla, ja omaan kotikirjastoon tai vaikkapa lahjaksi voi näitä kotiseutukirjoja hankkia Paimion joulumarkkinoilta 20.11.2016 sekä Sähkömuseolta tai kirjastosta.
Perinneyhdistyksen tavoitteena on siirtää paimiolaisuutta sukupolvelta toiselle. Mitä enemmän me tiedämme juuristamme, sitä syvempi on suhteemme kotiseutuumme. Yhdistyksen Vistalt ja muhalt -kirjat pyrkivät kertomaan meidän omasta Paimiostamme, tuovat tietoa ja tarinoita menneiltä sukupolvilta, kertoo Anne Summa.

Postikortti-kirja on kolmas perinneyhdistyksen julkaisema teos.
Postikortti-kirja on kolmas perinneyhdistyksen julkaisema teos.

 

Lue lisää 15.11.2016 lehdestä