Itsenäisyyspäivän paikalliset kunniamerkit julki

0

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myöntää itsenäisyyspäivänä yhteensä 3 771 kunniamerkkiä.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki: Järvensivu, Jukka Kalervo, kirkkoherra, Paimio, Suomi, Arto Armas Kalervo, hovioikeudenneuvos, Kaarina
Suomen Leijonan I luokan ritarimerkki: Karttunen, Vesa Pekka, käräjätuomari, Kaarina, Vuori, Arno Sakari Kristian, osastonylilääkäri, Kaarina
Suomen Leijonan ritarimerkki: Tukia, Taina Maarit, päätoimittaja, Paimio, Nurmi, Kalevi, varatoimitusjohtaja, Kaarina, Vikberg, Harri Johannes, asianvalvoja, Kaarina
Suomen Leijonan ansioristi: Heino, Sini Hannele, osastonhoitaja, Paimio, Määttänen, Markku Kalevi, elinkeinoasiamies, Paimio, Taatila, Heli Päivikki, henkilöstöpäällikkö, Paimio, Hiekkaranta, Hannu Juhani, myyntijohtaja, Kaarina
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Ilola, Timo, alue-edustaja, Paimio, Löytynoja, Tuovi Saima Maria, toiminnanjohtaja, Paimio, Myllykylä, Saila Marita, toimistonhoitaja, Sauvo, Hyppönen, Sirpa Sinikka, kirjastonhoitaja, Kaarina, Hyytiäinen, Lea Irmeli, myyntiesimies, Kaarina, Nerjanto, Jari Arto, rakennusmestari, Kaarina, Samsten, Jari Tapani, tuotannon esimies, Kaarina, Sinisalo, Teppo Kalevi, käyttöinsinööri, Kaarina, Grönroos, Hannu Aulis Elmeri, projektijohtaja, Piikkiö
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Kalsi, Riitta Liisa, palveluasiantuntija, Paimio, Nykänen, Pirkko Irmeli, tutkimusmestari, Paimio, Virta, Timo Tapio, taloushallinnon toimistosihteeri, Paimio, Heikkilä, Hannu Armas, kirvesmies, Paimio, Vaheranta, Kaisu Mirjami, työkaluvaraston hoitaja, Paimio, Hellstén, Jorma Johannes, tutkimusmestari, Kaarina, Kuttila, Ismo Kalevi, operaattori, Kaarina.