Tammisillalla rytisi

0
Keli oli kolaripaikalla sillan tuntumassa erittäin liukas.

Tammisillassa, moottoritieltä nousevan rampin ja Paimiontien tisteyksessä, sattui kahden henkilöauton kolari tänään 28.12. iltapäiväyhden jälkeen. Tie oli risteyksen tuntumassa erittäin liukas. Onnettomuus haittaa liikennöintiä Paimiontiellä sillalla molempiin suuntiin.

Tehtävää johtaneen päivystävän palomestarin Timo Lehmuskosken mukaan toinen kolariautoista oli tullut Paimion suunnasta, toinen 110-tien suunnasta ja oli kääntymässä moottoritien rampille. Molemmissa autoissa oli kaksi henkilöä, ja heidät kaikki kuljetettiin sairaalaan. Kaksi loukkaantui vakavammin, kaksi lievemmin.
Kolari hidasti liikennettä noin tunnin ajan. Moottoritien Turun suunnasta tuleva ramppi suljettiin kokonaan liikenteeltä, ja kaikki Paimion suunnasta tuleva liikenne ohjattiin suoraan moottoritielle.

(Tähän juttuun lisättiin kaksi viimeistä kappaletta 28.12. kello 14.55)