Trafin maksuihin alennuksia

0

Liikenteen turvallisuusviraston Trafin eräät maksut alenevat hieman vuodenvaihteessa.
Henkilöpalveluna tehty liitteetön rekisteri-ilmoitus, rekisteritodistuksen I ja II osan tulostus, koenumerotodistuksen muutos tai tulostus, sekä teknisen osan kopio maksavat tammikuun alusta lähtien 9,50 euroa aiemman 10 euron sijaan. Samoin henkilöpalveluna tehty liikennekäytöstä poisto laskee 20 eurosta 18 euroon ja liitteellinen rekisteri-ilmoitus 18 eurosta 17 euroon. Itsepalveluna tulostettu rekisteröintitodistuksen I ja II osa maksaa jatkossa 4 euron sijaan 3 euroa.
Myös eräiden erityisrekisteröintipalvelujen maksut alenevat. Siirtoluvan hinta laskee 18 eurosta 16 euroon, vientirekisteritietojen korjaus tai poisto 10 eurosta 9,50 euroon sekä diplomaattiauton rekisteröinti 10 eurosta 9,50 euroon. Ajoneuvon sarjakilven hinta laskee 6 eurosta 4,50 euroon ja muun rekisterikilven, kuten vienti-, tulli-, tai erityiskilven, hinta 9 eurosta 6,5 euroon. Erityistunnuksen myöntämisestä perittävä maksu alenee 900 eurosta 850 euroon.