Alander loikkasi kokoomukseen

1

Pitkäaikainen Keskustan kaupunginvaltuutettu ja kaarinalainen yrittäjä Matti Alander asettuu kevään kuntavaaleissa ehdolle Kokoomuksen riveistä. Alander perustelee “loikkaustaan” ylikuumentuneella kuntapolitiikalla, ja halullaan osoittaa tukea Kokoomus-ryhmälle, joka hänen mielestään puolustaa Kaarinan taloutta ja sitä kautta myös itsenäisyyttä.
Keskustan valtuutettuna jo vuodesta 1989( vuosiluku korjattu 20.1.2017)  lähtien toimineen Alanderin siirtyminen Kokoomuksen ehdokkaaksi ei ole iso yllätys sitä taustaa vasten, että hän on moittinut vallankahvaan käynyttä “seitsikkoa” näiden toimista.
Näiden toimet ovat Alanderin mielestä johtamassa kaupungin velkaantumiseen ja verotuksen kiristymiseen, mikä pahimmillaan vaarantaa myös kaupungin itsenäisyyden.
Eniten Alanderia ärsyttää, että Kaarinan maine yrittäjämyönteisenä kaupunkina on uhattuna.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.