Kaarinassa tehtailtiin iso nippu aloitteita

0

Lieneekö vaalikuumetta jo ilmassa, sillä Kaarinan viime maanantaisessa kaupunginvaltuuston kokouksessa jätettiin peräti 13 valtuustoaloitetta. Perussuomalaisilta tuli kuusi aloitetta, vihreiltä neljä ja kokoomukselta, keskiryhmiltä sekä vasemmistoliitolta kultakin yksi.
Perussuomalaisten ryhmä esittää aloitteissaan seuraavia toimenpiteitä: Liikennevalojen sijoittamista Raadelman risteykseen. Kirismäen koirapuiston toteuttamista. Kaarinan alkuperäisen vaakunan käyttöön ottamista. Liikunnan lisäämistä Kaarinan kaupungin varhaiskasvatuksessa. ”Kaarina siistiksi kevään tullen” -kampanjan käynnistämistä. Koululaisten tekemien Meidän Kaarina -aloitteiden käsittelemistä kaupungin toimielimissä.
Kaarinan vihreä valtuustoryhmä esittää puolestaan seuraavia hankkeita: Ympäristövaaraa ja -vahinkoja aiheuttavien kiinteistöjen purkamista. Avoimempaa tiedottamista kaupungin kiinteistöjen, etenkin koulujen, sisäilman laadusta. Kaarinan vanhojen rakennusten inventointia. Kaarinan merellisyyden ottamista matkailuvaltiksi.
Kaarinan keskiryhmät pyytävät valtuustoa ryhtymään toimiin, jotta vapaa-ajan asuntojen muuttaminen ympärivuotisiksi asunnoiksi olisi mahdollista koko Kaarinan alueella.
Kaarinan vasemmistoliitto esittää aloitteessaan Kuusiston linnanraunioiden historiikin kirjoittamista.
Kokoomuksen valtuustoaloitteessa peräänkuulutetaan projektinhallinnan kehittämistä Kaarinassa.