Lukanderille jatkopesti

0

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän luottamuselinten päättäjiksi esitetään tuttuja nimiä kaudelle 2017–18. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää 2. helmikuuta kokoontuvalle yhteiselle kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuuston puheenjohtajan nuija säilyisi asianajaja, KTM Harri Lukanderilla. Lukander on Piikkiön seurakunnasta. Varapuheenjohtajaksi esitetään edelleen psykiatrian sairaanhoitaja Merja Nurmiota Maarian seurakunnasta.
Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii tuomiorovasti Heimo Rinne. Varapuheenjohtajana toivotaan jatkavan everstiluutnantti Pentti Korhosen. Kirkkoneuvosto kokoontui torstaina 19. tammikuuta.
Yhteisessä kirkkoneuvostossa on yksi jäsen kustakin kymmenestä seurakuntayhtymän seurakunnasta. Kaarinan seurakunnasta jäseneksi esitetään Merja Ainasojaa (varajäseneksi Aila Laitista) ja Piikkiön seurakunnasta Mirjo Kanervavuorta (varajäseneksi Jorma Hellsteniä).