Murto loikkasi demareihin

1

Kuntavaalinäkymät värittyivät tällä viikolla selvästi Paimiossa, kun julkisuuteen tuli tieto, että Kokoomuksen valtuutettu Sari Murto loikkasi demareihin. Murto asettuu myös huhtikuun kuntavaaleissa ehdokkaaksi demarien listalle.
Samalle listalle on jo viime vuoden puolella ilmoittanut asettuvansa ehdolle myös Pasi Laakso, joka siirtyi valtuustossa demariryhmään jo aikaisemmin. Laakso valittiin valtuustoon reilut neljä vuotta sitten Perussuomalaisten listalta. Vielä syksyllä istuville valtuutetuille tehdyssä kyselyssä Laakso ilmoitti, ettei olisi asettumassa lainkaan ehdolle.
Laakson ja Murron ryhmävaihdosten myötä Paimion vastuuston nykyiset voimasuhteet antavat mielenkiintoisen lähtökohdan tulevaan vaalikevääseen. Demarit nousivat 10 valtuutetulla istuvan valtuuston suurimmaksi ryhmäksi. Kokoomuksen valtuustoryhmän nykyinen koko laskee kymmenestä yhdeksään valtuutettuun, ja se on tarkalleen sama ryhmäkoko kuin mitä on Keskustalla.
( SDP:n valtuustoryhmän koko korjattu 27.1.klo 9).
Nykyisessä valtuustossa ovat myös kahden valtuutetun ryhmillä Kristillisdemokraatit, Vasemmistoliitto ja Vihreät. Perussuomalaisten ryhmässä on yksi valtuutettu.

Lue lisää 27.1.2017 lehdestä

 

1 KOMMENTTI

  1. Eikös demariryhmässä ole nyt kymmenen valtuutettua eikä yhdeksän. Sdp:n ryhmä on nyt suurin. Tehkääpä tarkistuslaskenta siellä toimituksessa !

Kommenttien lisääminen on estetty.