Paimion Jokipuiston ilotulitukset keräsivät jälleen väkeä

0
Maria Isomäki Paimiosta lähetti Kunnallislehdelle näyttävän kuvan Jokipuiston ilotulituksista.

Uuden vuoden juhlajärjestelyt onnistuivat Paimiossa toiveiden mukaisesti. Paimion Yrittäjien, kaupungin ja seurakunnan järjestämiä koko perheen ilotulituksia seurasi arvion mukaan yhtä paljon väkeä kuin viimeksi, noin 1500 ihmistä.
– Ilotulitukset saivat paljon kehuja, iloitsee Salla Axelin Paimion Yrittäjistä.
Tapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Ensimmäisellä kerralla ilotulitteet ammuttiin Vistan koululta, mutta paikkaa ei pidetty toimivana. Viime vuonna tapahtumapaikaksi valikoitui Jokipuisto, joka osoittautui hyväksi: näkyvyyttä ja tilaa riittää.

Lue lisää 3.1. 2017 lehdestä

Artikkelin kuva vaihdettu ja otsikko muutettu 2.1. kello 16.39.