Teemu Keskisarja luennoi Paimiossa

0

Satavuotiaan Suomen historiasta kertovan luentosarjan aloitusluento saattaa yllättää kuulijansa. Juhlavuoden  luentosarja Paimiossa alkaa maanantaina 23.1. kun historioitsija, FT Teemu Keskisarja saapuu Paimiosaliin kertomaan Mannerheimin nuoruudesta ja ihmiskohtaloista Viipurissa 1918. Luennolla Keskisarja kertoo myös peliriippuvaisen isän pojasta, joka jäi nuorena orvoksi, päätyi koulukiusatuksi ja –kiusaajaksi, joka sai potkut koulusta, teki kolttosia, kännäsi ja koki pettymyksiä rakkaudessa. Mikä tällaisesta ongelmakimpusta voi tulla isona?
Teemu Keskisarja (s. 1971) on Suomen luetuimpia historioitsijoita. Hänen aiheensa ulottuvat muinaisista seksuaalirikoksista nykypäivän talouteen.Luento on osa Paimion opiston ja Paimion Karjalaseura ryn  Suomi 100 vuotta -luentosarjaa.