Kaarinalla huono vaakuna?

1

Lieneekö vaalikuumetta jo ilmassa, sillä Kaarinan kaupunginvaltuuston viime kokouksessa jätettiin peräti 13 valtuustoaloitetta; perussuomalaisilta kuusi, vihreiltä neljä ja kokoomukselta, keskiryhmiltä sekä vasemmistoliitolta kultakin yksi.

Perussuomalaisten Tommi Leppänen, Marja-Liisa Kujanpää ja Atte Pulli haluavat eroon Kaarinan kaupungin nykyisestä eli entisen Piikkiön kunnan vaakunasta. He toteavat aloitteessaan, että ”Kaarinalla on vahva historia, jonka tueksi se tarvitsee vahvan vaakunan”.

– Kaarinan kaupungin tukena tulisi olla vaakuna, johon valtaosa kaupunkilaisista voisi samaistua. Vahvaa historiaa henkivä, niin että se voi antaa tukea modernille, kehittyvälle Kaarinalle, todetaan vanhan vaakunan palauttamiseen tähtäävässä aloitteessa.

Piikkiöltä “peritty” vaakuna ei tyydytä kaikkia kaarinalaisia.

Lue lisää 3.2.2017 lehdestä

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.