Hattara muutti Myllyhakaan

0
MLL:n Paimion paikallisyhdistys muutti viikonloppuna Myllyhaan kouluun, ja muun muassa Arttu Immaisi (kuvassa vasemmalla) oli päässyt muuttopuuhiin mukaan. Terja Lindén, Wilda Aksela, Iitu Tiilikainen ja Salla Järvinen iloitsivat uusista hienoista tiloista.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Paimion paikallisyhdistys muutti viikonloppuna uusiin tiloihin. MLL:n Perhetalo Hattara siirtyi Vistan koulun takana olleesta rivitalosta muutaman kymmenen metrin päähän Myllyhaan koulun tiloihin.

– Emme olisi uskoneet, että muutto sujuisi näin sujuvasti, kehuvat Hattarassa työskentelevät Salla Järvinen ja Terja Lindén.

MLL:n kerhot toimivat normaalisti muutosta huolimatta.

Uusi Hattara löytyy Myllyhaan koulun sisäpihalta. Sisälle pääsee rakennuksen vasemmalta puolelta. Lue lisää 14.3.2017 lehdestä