Nyt on tiukat paikat Ruoskalla

0
Markus Lindgren ja Arttu Väisänen paiskovat perjantaina henkilökunnan kanssa töitä tiukalla tahdilla, että myymälä on avattavissa huomenna.

Ruoskan miesten edustusjoukkue sai viikonloppuna esimakua siitä, minkälaista arki salibandyn 1. divisioonassa voisi ensi kaudella olla. Lauantaina joukkue matkasi bussissa yli tuhannen kilometrin pelireissun Nilsiän Apassien vieraiksi, ja heti perään sunnuntaina joukkueet mittelivät jatkoajalle asti Turun SB-Areenassa.
Kummallekin joukkueelle kirjattiin kotiotteluistaan niukka yhden maalin voitto, joten supertasainen nousukarsintapari ratkaistaan tiistaina Nilsiässä.Valmentaja Tommi Löytynoja arveli, että myös tiistain ottelusta tulee kahden edellisen tapaan äärimmäisen tasainen ja kahden samanlaisiin vahvuuksiin nojaavan joukkueen vääntö.
– Kliseisesti pienet marginaalit ratkaisevat näissä peleissä. Uskon, että yhden maalin erolla löytyy voittaja myös tiistaina. Apassit puolustavat tiiviisti ja hyökkäävät nopeasti vastaan, kun paikka aukeaa. Sanoisin, että kaksi aika samanlaista joukkuetta on vastakkain.

Ottelu Nilsiän Tahko Spassa alkaa tiistaina kello 18.30. Jos Ruoska selvittää tiensä otteluparista jatkoon, jatkuvat pelit jo ensi lauantaina nousukarsintaotteluiden viimeisellä vaiheella.

Lue lisää 4.4. 2017 lehdestä