Poliisilla meneillään operaatio Vistalla

0

Vistalla on ollut poliisien näkyvyyden suhteenvilkas viikko, ja se sai jatkoa tänään lauantaina, kun poliisi tiedotti, että Paimion Ylä-Vistalla on jälleen käynnissä poliisioperaatio. Tilanteesta luvattiin tiedottaa enemmän joko viimeistään kello 10.00, taikka operaation päätyttyä. Kello 11 mennessä lisätietoa ei normaalikanavien kautta toimitukseen saatu.

Poliisin virallisissa tiedotteissa ei tällä viikolla ole näistä operaatioista kerrottu, vaikka moni on poliisin läsnäoloon huomiota kiinnittänyt. Sosiaalisessa mediassa olleiden väitteiden mukaan viikko sitten sunnuntaina Urheilupuiston tuntumassa haettiin ryöstäjää, joka oli ryöstänyt lähi Siwan. Myöhemmin viikolla poliisi tavoitteli henkilöä, joka käyttäytyi muissa kauppaliikkeissä häiritsevästi.