Ruoska otti kakkosen mestaruuden

0
Ruoskan kapteeni Taneli Mattila nosti mestaruusjuhlien keskellä esiin Paimiosta yhä uupuvan salibandylle kelvollisen pelipaikan.

Paimion Ruoska kukisti Mynämäellä käydyssä 2. divisioonan ratkaisevassa kolmannessa finaaliottelussa SBS Wirmon 4–9, ja juhli samalla koko sarjan voittoa.
– Saimme lauantain sarjan tasoihin hyvällä kotiesityksellä, ja sama draivi jatkui myös sunnuntain peliin. Wirmolla oli oma saumansa ensimmäisessä erässä, kun he pääsivät tasoihin, mutta sen jälkeen otimme jälleen kontrollin pelistä ja onnistuimme tappamaan heidän hyvän vaiheensa, Mattila analysoi.
Tulos tarkoitti samalla sitä, että mestaruuden lisäksi Ruoska jatkaa pelejään ensi viikonloppuna 1. divisioonan karsintaotteluilla savolaista Nilsiän Apasseja vastaan.
– Vastustajasta ei ole ennakkoon paljoa tietoa, mutta totta kai voittamaan lähdetään. Pelaajat ovat sitoutuneet siihen, että lauantaina lähdetään hyvällä porukalla pelaamaan vieraspeliä yli 500 kilometrin päähän, valmentaja Tommi Löytynoja sanoi.
Joukkueet kohtaavat Nilsiässä lauantaina ja heti perään sunnuntaina Turussa. Jos kolmas ratkaisuottelu on jälleen tarpeen, pelataan se tiistaina Nilsiässä.

Paimiossa on käynnistynyt kuntavaalien alla keskustelu monitoimihallista, jonka puutteesta salibandypelaajat puhuivat vuosia.

Ruoskan kapteeni Taneli Mattila nosti mestaruusjuhlien keskellä esiin Paimiosta yhä uupuvan salibandylle kelvollisen pelipaikan.

Lue lisää 28.3.2017 lehdestä