Paimion ja Esperi Caren neuvottelut päätökseen

0

Paimion kaupunki on päässyt neuvottelutulokseen Esperi Care Oy:n kanssa. Kaupunginhallitus kokoontuu seuraavan kerran huomenna keskiviikkona 19.4., ja kaupunginjohtajan pohjaehdotus on, että hallitus esittää valtuustolle kaupungin ja Esperi Caren neuvottelutuloksen hyväksymistä. Neuvottelut koskivat kiinteistökauppaa, yhteistyötä ja henkilöstön siirtoa ns. vanhoina työntekijöinä Esperi Caren työntekijöiksi. Lisäksi hallitus ehdottaa valtuustolle, että tämä päätös voidaan täytäntöönpanna heti.

Kaupunki myy nykyisen vanhainkodin kiinteistön, yhden rakentamattoman tontin sekä alueella olevan toimintansa, käsittäen 50 asiakaspaikkaa.

Kauppahinnan lisäksi Esperi Care Oy sitoutuu rakentamaan alueelle vuoden 2018 aikana valmiiksi uudet 60 asiakaspaikkaa käsittävät hoivatilat. Myöhemmässä vaiheessa yritys saneeraa nykyiseen vanhainkotiin lisää asiakaspaikkoja, jolloin alueella tulee olemaan merkittävästi enemmän asiakaspaikkoja kuin siellä nyt on.

Kaupungin tavoitteena on ollut, että paimiolaiset asiakkaat saavat tarvitsemansa hoivan Paimiosta jatkossakin ja että nykyiset työpaikat säilyvät, ja niitä tulee mahdollisesti jopa lisää.

Lue lisää 21.4.2017 lehdestä