Peimari pelaajagalleria

0
Nimi ja ikä: Kaarlo Parkkinen, 21 vuotta
Pelipaikka: Laitahyökkääjä / hyökkäävä keskikenttäpelaaja (pelinrakentaja)
Pelaajahistoria: Pelannut sekä jalkapalloa että futsalia juniori-ikäisenä Teneriffalla joukkueissa Juventud Lagunassa ja CD Sobradillossa Noin 18-vuotiaana siirtyi Suomeen pelaamaan ensin TPS:n A-junioreihin ja siitä FC Interin A-junioreihin. On ollut myös FC Interin edustuksen mukana harjoittelemassa. Siirtyi pelaamaan Peimari Unitedin edustusjoukkueeseen kaudeksi 2017
Vahvuudet kentällä: Teknillisesti taitava pallon kanssa, luovuus hyökkäyspäässä, nopeus
Tavoite tälle kaudelle: Joukkueena voittaa mahdollisimman paljon otteluita ja henkilökohtaisesti onnistua useasti maalinteossa ja antaa maaliin johtaneita syöttöjä.
Valmentajan kommentit: ”Kaarlo on FC Interistä tullut teknillisesti erittäin taitava pelaaja, joka tuo Peimarille hieman kaivattua ”magiikkaa”. Hän osaa yllättää vastustajan erinomaisilla harhautuksilla ja luovilla ratkaisuillaan, joka voi olla se ratkaiseva tekijä pelissä.
Nimi ja ikä: Ali Al Take, 25 vuotta
Pelipaikka; Vasen laitahyökkääjä, keskikenttä
Pelihistoria: Turun Nappulaliiga, siitä junioripolku FC interiin. A-juniori-ikäisenä siirtyi FC TPS:n riveihin, jonka jälkeen on edustanut ÅIFK:n, LoPa:n, PIF:n ja Komarin edustusjoukkueita, ennen kuin siirtyi Peimari Unitediin kaudella 2016. Hän on edustanut myös Suomen nuorisomaajoukkueita U15-U20 välillä.
Vahvuudet: Vasen jalka, keskitykset, pelikäsitys
Tavoite tälle kaudelle: Auttaa joukkuetta menestymään, sarjavoitto
Valmentajan kommentit: Ali on joukkueen yksi kokeneimmista pelaajista, joka on pelannut jo entuudestaan usean eri joukkueen kanssa 2. divisioonaa. Hänellä on loistava vasen jalka sekä hyvät teknilliset ominaisuudet ja päätöksenteko kokonaisuudessaan. Hän on myös ainoa Peimarin joukkueesta, joka on edustanut Suomen nuorisomaajoukkueita uransa aikana. Valitettavasti hän ei pysty treenaamaan meidän kanssamme joka viikko täysillä hänen vaativan työnsä takia, mutta silloinkin hän treenaa aamuisin pysyäkseen kunnossa ja auttaakseen joukkuetta parhaansa mukaan. Hän on myös joukkueen spesialisti erikoistilanteissa.
Nimi ja ikä: Arttu Hentula, 20 vuotta
Pelipaikka; Oikea laitapakki
Pelihistoria: Pelannut nappulaiästä alkaen Paimion Hakassa ja sieltä siirtynyt Kaarinan Poikiin. Nyt neljättä vuotta peimarissa
Vahvuudet: Koitan vääntää aina loppuun asti pelitilanteissa. Pallollisesti myös taitava
Tavoite tälle kaudelle: Armeijan loputtua nousta omalle tasolle ja saada minuutteja pelituntuman parantamiseksi
Valmentajan kommentit: Arttu on A-juniorien kapteeni sekä johtava hahmo. Asevelvollisuuden vuoksi hän ei ole saanut vielä paljoa minuutteja edustusjoukkueessa, mutta kuuluu myös edustusjoukkueen avainpelaajiin. Arttu on vahva puolustaja, joka on hyvä pääpalloissa. Hän on myös taitava rakentamaan ylöspäin oikeassa laidassa. A-junioreissa hän on myös päässyt maalien makuun, etenkin nousemalla kulmapotkuissa vastustajan maalille.
Nico Salmiosalo,20 v.Pelipaikka: Hyökkääjä
Pelaajahistoria: Aloittanut jalkapallon juniori-ikäisenä Turun PalloKerhossa, josta siirtyi muuton myötä Paimion Hakan junioreihin ja siitä Peimarin riveihin vuonna 2011.
Vahvuus kentällä: Pääpallot sekä voimakas oikea jalka. Myös nopeiden vastahyökkäyksien reagointi.
Tavoite tälle kaudelle: Tehdä vähintään 10 maalia sekä pitää joukkue kakkosessa.
Valmentajan kommentit: Niko, yksi Peimarin kapteeneista, omaa mahtavan asenteen sekä joukkuehengen. Hän on luonteeltaan uhrautuva ja rohkea, ja yleensä aina tekee maalin, kun joukkue sitä eniten tarvitsee. Hän on todella hyvä pelaamaan pään kanssa palloa ja hänellä on voimakas laukaus. Viime kaudella Nico oli Peimarin eniten maaleja tehnyt suomalainen!
Nimi ja ikä: Matti Vepsäläinen, 20 vuotta
Pelipaikka: keskikenttä
Pelaajahistoria: juniorivuodet Paimion Hakassa, josta hän siirtyi Kaarinan Poikiin. B-juniorina hän saapui pelaamaan Peimariin
Vahvuudet kentällä: kovaa pelaaminen, puolustaminen
Tavoite tälle kaudelle: voittaa mahdollisimman paljon pelejä
Valmentajan kommentit: Matti on hyvä joukkuepelaaja, joista kaikki pitävät ja tämän myötä hän on hyvin tärkeä osa joukkuetta. Hän pelaa keskikentällä, mutta kovasta kilpailusta johtuen kyseisellä pelipaikalla, hän ei ole depytoinut 2.divisioonassa vielä tällä kaudella. Hän on kuitenkin saanut oikeuden pelata yli-ikäisenä A-junioreissa, ja onkin auttanut joukkuetta menestymään hyvin tällä kaudella.

Nimi ja ikä: Jesse Salmiosalo 22 vuotta
Pelipaikka: hyökkääjä Pelihistoria: Junnuvuosina Turun Pallokerhossa ja siitä Paimioon muuton myötä siirtyminen Paimion Hakan junioreihin. Tämän jälkeen siirtyminen B-juniori-ikäisenä Peimariin.
Vahvuudet pelikentällä: Voima, räjähtävyys, vaarallisten tilanteiden luominen ja viimeistely.
Tavoite tulevalle kaudelle: Nostaa joukkue kärkikahinoihin joukkueen yhteistyöllä. Tavoitteena myös tykittää pari (kymmentä) maalia.
Valmentajan kommentit: Jesse on Peimarin ensimmäinen suomalainen pelaaja, joka on voittanut seuran sisäisen maalikuninkuuden 6. divisioonassa viimeistelemällä 17 maalia kauden aikana. Jesse on pelaajana puhdas kärki, joka tunkeutuu rankkarialueelle röyhkeästi sekä löytää itsensä aina oikeasta paikasta ja viimeistelee maaleja hyvällä prosentilla.
Nimi ja ikä: Adimar Neves, 26 v. Pelipaikka: Keskuspuolustaja Pelaajahistoria: Juniorivuodet Portugalissa. Siirtyi Suomeen Peimariin 2013. Hän on myös edustanut Sao Tomen maajoukkuetta vuodesta 2016 lähtien, kuten Peimarin hyökkääjä Leo Soares. Vahvuudet kentällä: Nopeus, vahvuus sekä tekniikka pallon kanssa. Tavoite kaudelle: Pelata henkilökohtaisesti hyvä kausi. Valmentajan kommentit: Adimar on pisimpään portugalilaisena pysynyt pelaaja Peimarissa. Hän onkin yhtälailla osa Peimarin historiallista tarinaa, kuten muut alkuperäiset paikkakuntamme pojat. Joukkueen vanhin pelaaja toimii kolmantena kapteenina ja on paras puolustaja. Varma rakentamaan peliä alakerrasta sekä nopea ja vahva liikkeissään. Vastaa joukkueen puolustuslinjasta ja on hyvä tekemään maaleja päällä tai rangaistuspotkusta. ”Edi” ei ole kertaakaan epäonnistunut rangaistuspotkusta Peimarissa, ja siksi onkin ensimmäisenä vetämässä joukkueen rangaistuspotkut.
Nimi ja ikä: Tuomas Happonen, 21 vuotta
Pelipaikka:keskikenttä
Pelaajahistoria: Aloitti jalkapallon Alastaron urheilijoissa, kunnes siirtyi FC Interin junioreihin
Vahvuudet: oikea jalka, pallonhallinta ja pelisilmä
Tavoite tälle kaudelle: pysyä ehjänä loppukausi ja pelata mahdollisimman hyvin joukkueen hyväksi
Valmentajan kommentit: Tuomas on ensimmäinen Peimarin pelaaja, jolla on kokemusta Veikkausliigan tasosta edustaessaan FC Interin edustusjoukkuetta yhdessä liiga-ottelussa. Alkukauden loukkaantumisen myötä, Tuomaksen näytöt Peimarissa ovat joutuneet odottamaan ja hänen täysi potentiaalinsa on vielä edessä. Odotamme kuitenkin hänen osoittavansa potentiaalinsa hyvin pian, sillä Tuomas omaa todella hyvät teknillisen osaamisen, etenkin pienessä tilassa. Tämän lisäksi hänellä on myös voimakas laukaus, jonka myötä hän voi tehdä maaleja kaukolaukauksilla.
Nimi ja ikä: Flamur Ibrahimi 22v
Pelipaikka: Keskuspuolustaja
Pelihistoria: Ennen Peimari Unitediin siirtymistä FC Nations United (FC NU:ssa) Turun piirin 5 Divarissa. Tämän jälkeen siirtyminen Peimari Unitediin kaudelle 2015. Pelaa myös futsalia Kf Kosovassa 2 divarissa, joka pelasi viime vuonna vielä futsalin 1. divisioonaa.
Vahvuudet pelikentällä: Fyysinen ja mentalinen vahvuus: lopetan vasta kun homma on hoidettu kotiin!
Tavoite tulevalle kaudelle: Jatkaa historian tekemistä, eli voittaa sarja ja nousta viidennen kerran peräkkäin.
Valmentajan kommentit: Flamur on todella vahva ja isokokoinen toppari, joka on vakiinnuttanut paikkansa meidän puolustuksen ytimestä. Hän osaa näkee todella hyvin tyhjät alueet kentältä ja hän sijoittuu hyvin kentällä. Tämän ansiosta hän ehtii hyvin palloihin, vaikka hyökkääjä olisikin nopeampi kuin hän itse. Lisäksi hänen kemia toimii erinomaisesti topparipari Edin kanssa.
Nimi ja ikä: Santeri Laine 22v
Pelipaikka: Oikea laitapakki
Pelihistoria: Junnuikäisenä AC Sauvossa ja siitä siirtyminen B-juniori-ikäisenä Peimari Unitediin
Vahvuudet pelikentillä: hyökkäyksen tukeminen laidalta ja hyvien keskitysten tarjoileminen
Tavoite tulevalle kaudelle: keskitytään omaan peliin ja pelataan loppuun asti täysillä ja katsotaan mihin se riittää.
Valmentajan kommentit: Santeri on meidän alkuperäisiä poikiamme, joka pelasi aikaisemmin laiturina, mutta siirtyi hiljalleen laitapakiksi. Laituritaustan ansiosta hän antaa hyvää tukea hyökkäyksille noustessa laitaa pitkin ylös ja tarjoilee hyviä keskityksiä maalille. Erittäin tärkeä osa meidän hyökkäyksessä sekä puolustuksessa.
Nimi ja ikä: Samuli Vihervirta, 21 vuotta
Pelipaikka:Keskikenttäpelaaja
Pelaajahistoria: Paimion Hanhijoen joukkue nappulaliigassa (6-vuotiaana) Paimion Hakan junioreissa (8-vuotiaana). Peimari Unitediin siirtyminen B-juniori-ikäisenä (15-vuotiaana)
Vahvuudet kentällä: Pelinkontrolointi/johtaminen, pelinymmärrys, hyvä fyysinen kunto, pallonhallinta ja pitkät syötöt
Tavoite tälle kaudelle: Tuoda menestystä Paimioon ja Sauvoon (Peimarialueelle), kehittyä joukkueena ja pelaajana uudelle tasolle JA ENNEN KAIKKEA saada sekä Paimion että Sauvon tuki taaksemme tulevan haasteen edessä!
Valmentajankommentit: ”Samppa pelasi viime kaudella täydet minuutit aina mestaruuden varmistumiseen saakka ja on toiminut kapteenina viimeiset 4 vuotta täydestä syystä. Hän näyttää esimerkkiä kovalla työmäärällään sekä asenteellaan koko joukkueelle kentällä ja sen ulkopuolella, ja tällä toiminnallaan saa muutkin pelaajat antamaan itsestään vielä enemmän. Ymmärtää valmentajan pelitaktiikkaa paremmin kuin kukaan muu ja välittää sitä eteenpäin muille pelaajille.

 

Nimi ja ikä: Aki Varjonen, 20 vuotta
Pelipaikka: Keskikenttäpelaaja
Pelihistoria: Juniorina Paimion Hakassa, kunnes siirtyi pelaamaan Kaarinan Poikiin. A-juniori-ikäisenä siirtyi ensin Paimion Hakan edustusjoukkueeseen, mutta valitsi lopulta Peimari Unitedin.
Vahvuudet pelikentillä: Pelin lukeminen, hyökkäysten rakentaminen, erikoistilanteiden antaminen (etenkin kulmapotkut).
Tavoite tulevalle kaudelle: Pelata viihdyttävää jalkapalloa.
Valmentajan kommentit: Aki on hyvin fiksu pelaaja, joka omaa erinomaisen tekniikan pallon kanssa. Hänellä on hyvä pelivisio ja hän tekee hyviä ratkaisuja kentällä. Hänen tasonsa peleissä vaihtelee vielä nuoresta iästä johtuen jonkin verran, mutta kokemuksen myötä hänen tasonsa tulee varmasti pysymään korkealla pelistä toiseen.
Nimi ja ikä: Otto Suikki, 17 vuotta Pelipaikka: Keskikenttäpelaaja Pelihistoria: Juniorina aloitti jalkapallon Yliskulman kyläjoukkueessa, jonka jälkeen siirtyi Liedon Palloon. Hän on myös pelannut Turun Palloseuran juniorijoukkueissa. Suikki siirtyi kaudeksi 2017 Peimari Unitediin. Vahvuudet pelikentillä: Pelisilmä sekä laukaus. Tavoite tulevalle kaudelle: Päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja vakiinnuttaa paikka Peimarin edustusjoukkueesta. Valmentajan kommentit: Otto on yksi Varsinais-Suomen lupaavimmista keskikenttäpelaajista omalla ikäluokallaan ja on jo ollut Peimarin seurannassa viimeiset kaksi vuotta. Hänellä on yli 2 metriä pituutta, mutta siitä huolimatta on melko nopea ja ketterä liikkeessään. Pituutensa ja vahvuutensa lisäksi hän ymmärtää todella hyvin peliä ikäisekseen. Otto tulee varmasti kehittymään ja antamaan paljon tulevaisuudessa Peimarille.
Nimi ja ikä: Leo ”Ju” Soares, 24 vuotta
Pelipaikka: Vasen/oikea laitahyökkääjä, oikea laitapuolustaja
Pelaajahistoria: Juniori-ikäisenä hän pelasi Vitória de Setúbalissa Portugalissa. Myöhemmin siirtyi nuorena poikana Fabril FC:n edustusjoukkueeseen, Portugalin 3. divisioonaan ja tämän jälkeen pinhalnovenseen, joka pelasi Portugalin 2. divisioonaa. Siirtyi Bangladeshin pääsarjaan Abahanin joukkueeseen, sieltä Peimari Unitedin edustusjoukkueeseen vuonna 2014.
Edustanut Sao Tomen (kaksoiskansalaisuus Portugalin ja Afrikan saaren Sao Tomen välillä) maajoukkueessa neljästi vuosina 2016 & 2017
Vahvuudet kentällä: Nopea, vahva ja hyvä maalinteossa
Valmentajan kommentit: ”Leo on ollut meidän paras maalintekijä kahtena peräkkäisenä vuotena ja toivomme hänen tuovan meille menestystä tulevallakin kaudella. Hänen hyvät otteensa Peimarissa on havaittu muuallakin, siitä tuorein esimerkki, kun Soares sai Sao Tomen maajoukkuekutsun Afrikan cupin karsintaotteluihin viime kesällä sekä viime maaliskuussa.”
Nimi ja ikä: Gerson Lima, 21 vuotta Pelipaikka: Maalivahti Pelihistoria: Käynyt junioripolun Casa Pian ja Atletico Portugalin riveissä, kunnes siirtyi Peimari Unitediin 2 vuotta sitten. Vahvuudet pelikentillä: Rangaistus- ja vapaapotkujen torjuminen sekä 1 vs 1 -tilanteet maalin edessä. Tavoite tulevalle kaudelle: Tavoitteenani on päästää vähemmän maaleja mitä meillä on pelejä sekä olla sarjan paras maalivahti. Valmentajan kommentit: Gerson on lupaava nuori maalivahti, joka on kehittynyt paljon viimeisen kahden vuoden aikana Peimarissa. Hänen tekniikkansa pallon kanssa ei ole täydellinen vielä, mutta hänellä on erinomainen paineensietokyky etenkin tärkeissä peleissä. Tämän lisäksi hänellä on erittäin hyvä luonnollinen maalivahtien vaisto arvata mihin pallo potkaistaan. Huippu maalivahti Kakkoseen, ja hänellä onkin kaikki mahdollisuudet kehittyä ammattilaiseksi saakka.
Nimi ja ikä: Lauri Parkkunen, 21 vuotta Pelipaikka: Vasen laitapuolustaja/ toppari Pelaajahistoria: Aloitti Sauvon nappulaliigajoukkueessa maalivahtina, kunnes siirtyi sieltä hiljalleen kenttäpelaajaksi. 9-vuotiaana siirtyi AC Sauvon junioreihin pelaamaan. Siirtyi Peimari Unitediin B-juniori-ikäisenä (n. 15-vuotiaana) Vahvuudet kentällä: 1 vs 1 tilanteiden puolustus, sisukkuus, joukkueen puolesta uhrautuminen Tavoite tälle kaudelle: Olla tuloksellisesti parempi joukkue kuin muut, ja lopulta päätyä top 5 joukkoon. Valmentajan kommentit: ”Lauri on kova kuin kivi!! Hän on määritelmä sisulle. Hän on puolustaja, joka on koska vain valmis uhrautumaan joukkueen puolesta. Hän taistelee loppuun asti.”
Nimi ja ikä: Juuso Salonen, 21 vuotta Pelaajahistoria: Aloitti Paimion nappulaliigassa Kriivarin joukkueessa 8-vuotiaana. Paimion Hakan junioreista siirtyi Peimari Unitediin B-juniorina (15-vuotiaana). Vahvuudet kentällä: Pelinlukutaito, pallollinen pelaaminen ja laadukkaiden syöttöjen jakeleminen Tavoite tälle kaudelle: Lähdetään jokaista peliä voittamaan ja katsotaan mihin se riittää Valmentajan kommentit: ” Juuso on joukkueen aivot. Hän ei ole nopea tai tee paljon maaleja, mutta kun hän on poissa, meidän pelaaminen on aina vaikeampaa. Hän pelaa todella hyvin yhteen muiden kenttäpelaajien kanssa ja juuri tästä syystä hän on yksi joukkueemme avainpelaajista.”
Nimi ja ikä: Eero Vornanen, 21 vuotta.
Pelipaikka: Keskikenttäpelaajana aikaisemmat vuodet, mutta tällä kaudella vakiintunut laitapuolustajaksi.
Pelaajahistoria: 6-vuotiaana Tapiolan nappulaliiga joukkueeseen. Muutama vuosi myöhemmin Paimion Hakan junioreihin ja siitä Peimariin seuran synnyttyä.
Vahvuudet kentällä: pääpallot, hyvä kemia muiden pelaajien kanssa, rauhallisuus.
Tavoite kaudelle: voittaa pelejä siistillä ja viihdyttävällä jalkapallolla sekä kehittyä puolustajana.
Valmentajan kommentit: ”Voge” omaa loistavat fyysiset ominaisuudet, jonka myötä hän on vahva, juoksuvoimainen ja hän tuntuu aina olevan hyvässä kunnossa. Tällä kaudella hänen paikkansa on siirtynyt laitapuolustajaksi, jossa hän on suoriutunut erinomaisesti. Aikaisempina vuosina hän loisti keskikentällä tehden myös paljon maaleja. Valitettavasti hänen kehityksensä hidastui huomattavasti, kun hän siirtyi opiskelemaan Poriin pari vuotta takaperin ja on joukkueen mukana täysipainoisesti vain kesäisin. Joka tapauksessa Voge on aina kuulunut Peimarin avainpelaajiin ja siksi hänen on aina helppo tulla takaisin pelaamaan ja on hyvin merkittävä osa joukkuetta.
Nimi ja ikä: Egzon Ibrahimi, 24 v
Pelipaikka: Keskikenttä
Pelihistoria: Juniori-ikäisenä pelasi puolitoista vuotta Fc Inter Turku Sinimustissa. Interin jälkeen hän aloitti futsalin KF Kosovassa ja sitä hän on pelannut tähän päivään asti 6 kauden verran. Parhaimillaan KF Kosova pelasi Suomen 1 divisioonaa. Ennen Peimari Unitedia hän pelasi vielä FC NU/ FC Nations United 5 Divisioonassa.
Vahvuudet kentällä: Peliäly, vahvuus kaksin kamppailussa ja monipuolisuus pelaajana
Tavoite kaudelle: Tavoite tottakai nousta 1-divisioonaan!
Valmentajan kommentit: Egzon on todella lahjakas keskikenttäpelaaja, joka valitettavasti kärsi pahan polvivamman, jonka myötä joutui olemaan koko viime kauden sivussa. Nyt hän on hiljalleen palautunut takaisin ja on päivä päivältä lähempänä hänen huippukuntoaan. Hänellä on erittäin hyvä tietoisuus pelistä, tekee hyviä ratkaisuja kentällä sekä antaa paljon laadukasta pallon hallintaa joukkueelle. Hyvin varma pelaaja.
Nimi ja ikä: Matias Lämsä, 20 vuotta
Pelipaikka: Laitapakki
Pelihistoria: Paihan junioreissa aloitti jalkapallon ja sen jälkeen pelasi Kaarinan Pallossa C-junioreihin asti. Tämän jälkeen siirtyi pelaamaan Peimariin ja on ollut joukkueen mukana 6 divisioonasta asti.
Vahvuudet kentällä: Nopeus ja kova peli.
Tavoite kaudelle: Ehjä ja voitokas kausi ja ehkä henkilökohtaisesti pari maaliin johtanutta syöttöä!
Valmentajan kommentit: Lämsä on pelannut laitapuolustajana meidän kanssamme jo monet vuodet, ja kuten Vogellakin, hänen kehityksensä on hieman hidastunut muutettuaan Tampereelle opiskelemaan. Hän kuitenkin pelaa taas meidän kanssamme ja hänen suurimpia vahvuuksia onkin hänen mentaliteetti. Hänellä on hyvin ainutlaatuinen ”voittajan mentaliteetti”, jonka myötä hän pelaa aina tärkeissä otteluissa todella hyvin ja antaa kaikkensa kentällä, jotta joukkue menestyisi. Tämän mentaliteetin ansiosta hän oli myös A-juniorien kapteenina aikaisempina vuosina.