PR:n miestrio keulilla Finnspring-kisassa

0

Paimion Rastin kolme kovinta miessuunnistajaa – Fredric Portin, Olav Lundanes ja Frédéric Tranchand – ottivat viikonlopun Finnspring-suunnistuksissa Nousiaisissa kotiin kaiken mitä otettavissa oli. Lauantaina viestistä tuli vakuuttava voitto edellä mainitussa juoksujärjestyksessä, ja sunnuntain henkilökohtaisessa Huippuliigan osakilpailussa tuloksena oli kolme ensimmäistä sijaa Lundanesin johdolla. Lisäksi kovaa jälkeä teki juniori Topias Arola suunnistaen sarjassaan ylivoimaiseen voittoon.
Topias Arola otti H16E-sarjassa kunnon revanssin pääsiäisen Silja-rastien jälkeen kovimmasta kilpakumppanistaan Tampereen Pyrinnön Leo Matinheikistä: Silja-rasteilla Matinheikki oli vielä hieman edellä, mutta nyt Topias otti täysin suvereenin ykkössijan lähes viiden minuutin erolla.
– Antti Veijalainen

Rastin kova kolmikko: Olav Lundanes (vas.), Frederic Tranchand ja Fredric Portin tuulettavat kuvassa lauantain FinnSpring viestivoittoa.

 

Lue lisää 25.4.2017 lehdestä