Ruoskalla tiukka tilanne

0

Ruoskan miesten edustusjoukkue sai viikonloppuna esimakua siitä, minkälaista arki salibandyn 1. divisioonassa voisi ensi kaudella olla. Lauantaina joukkue matkasi bussissa yli tuhannen kilometrin pelireissun Nilsiän Apassien vieraiksi, ja heti perään sunnuntaina joukkueet mittelivät jatkoajalle asti Turun SB-Areenassa.
Kummallekin joukkueelle kirjattiin kotiotteluistaan niukka yhden maalin voitto, joten supertasainen nousukarsintapari ratkaistaan tiistaina Nilsiässä.
Todennäköisesti tiistain ottelusta tulee kahden edellisen tapaan äärimmäisen tasainen ja kahden samanlaisiin vahvuuksiin nojaavan joukkueen vääntö.
Valmentaja Tommi Löytynoja vakuuttaa, että vaikka tiistaina Ruoska matkaa jälleen yli 500 kilometriä Nilsiään, saa Apassit vastaansa nälkäisen ja ennen kaikkea vahvan paimiolaisryhmän.
– Nyt näyttää siltä, että ihan täysi nippu saadaan mukaan matkaan. Puolustaja Joonas Rainio ajeltiin lauantaina niin rumasti seinään, että hänen pelaamisensa on vielä vähän epävarmaa. Pelaajien sitoutuminen tähän projektiin on ollut mahtavaa, hän kiitteli.
Ottelu Nilsiän Tahko Spassa alkaa tiistaina kello 18.30. Jos Ruoska selvittää tiensä otteluparista jatkoon, jatkuvat pelit jo ensi lauantaina nousukarsintaotteluiden viimeisellä vaiheella.

Lue lisää 4.4.2017 lehdestä