KATSO VIDEO Vaalitunnelma lämpeni Vistan saunassa ja paljussa

0
Pakjuilemassa Kimmo Jalonen (kd), Jarmo Havuaho (kesk) Jarkko Kallio (kok) ja Jouni ylitalo (kd).

Paimiolaiset kuntavaaliehdokkaat yli puoluerajojen vauhdittivat vaalien loppukiriä lauantaina Vistalla. Liikennevaloristeyksen tuntumaan tuotiin sauna ja parikin paljua, ja ympärillä tarjottiin vielä kerran vaaliasiaa ja vähän purtavaakin. Paljusta tavoitettu ehdokas Timo Ilola totesi, että lämmintä riitti ja paljuilu voisi olla hyvä tapa käsitellä kinkkisiä asioita porukassa myös vaalien jälkeen.

Vaaleihin enää yksi yö, vaalihuoneisto aukeaa sunnuntaina klo 9. Paimiossa kunnanvirastolla  ja Sauvossa koulukeskuksessa ja Karunan Kalliorannassa. Kaarinassa vaalipisteitä onkin sitten lukuisia: Littoisten monitoimitalo, Tallakatu 2,  Hovirinnan koulu, Päiväläisenkatu 1, Piispanlähteen yläkoulu, Marsukatu 1, Kesämäen päiväkoti, Keskikesäntie 21  , Empola, Kauppatie 1 ja Piikkiön yhtenäiskoulu, Koulutie 2.

Katso myös video!

Paljuilemassa Kimmo Jalonen (kd), Miikka Koivuniemi, ( nimi korjattu klo 20.07)  Jarkko Kallio (kok) ja Jouni Ylitalo (kd).