Apuvoima Simolin konkurssiin

2

Apuvoima Simolin Oy asetettiin keskiviikkona yrityksen omasta hakemuksesta konkurssiin. Konkurssihakemuksen takana on yrittäjä Anton Simolinin mukaan se, että yhtiön hoidettavaksi lankesi vastuita, joita yhtiö ei pystynyt hoitamaan.
– Yrittäjyys ja rakentaminen jatkuu normaalisti muiden yhtiöiden, kuten Paimion Soodapuhalluksen ja Taitotekijät Oy:n toimesta. Toiminnan kannalta ei siis näkyviä muutoksia, muutama työntekijä jää pois, muuten henkilökunta on siirtynyt muihin yrityksiin, hän avaa.
Simolinin yritysryppääseen kuuluu myös muita yrityksiä, kuten tuoreimpana mm. Taitoa LKV- kiinteistönvälitys, joka toimii julkisuudessa paljon huomiota saaneen Iskun talon tiloissa.
Iskun talossa vietetään lauantaina ravintolapäivää ja tavallaan samalla myös talon avajaisia ihan ennalta ilmoitettuun tapaan. Simolin korostaa, että Apuvoima Simolin Oy:n tippuminen pois hänen yritysryppäänsä toiminnasta ei vaikuta mitenkään Iskun taloon, joka on hänen henkilökohtainen projektinsa.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Villemikko
5 vuosia sitten

Näin käy kun hoitaa hommansa huonosti. Uusi firma pystyyn ja vanha konkurssiin niin ei tarvitse maksaa korvauksia.

Tupajumi
5 vuosia sitten

Mitenkähän tämä herättää luottamusta eli moniko on valmis tekemään sopimuksia tällaisen toimijan kanssa?
En ainakaan minä.