Apuvoima Simolin konkurssiin

2

Apuvoima Simolin Oy asetettiin keskiviikkona yrityksen omasta hakemuksesta konkurssiin. Konkurssihakemuksen takana on yrittäjä Anton Simolinin mukaan se, että yhtiön hoidettavaksi lankesi vastuita, joita yhtiö ei pystynyt hoitamaan.
– Yrittäjyys ja rakentaminen jatkuu normaalisti muiden yhtiöiden, kuten Paimion Soodapuhalluksen ja Taitotekijät Oy:n toimesta. Toiminnan kannalta ei siis näkyviä muutoksia, muutama työntekijä jää pois, muuten henkilökunta on siirtynyt muihin yrityksiin, hän avaa.
Simolinin yritysryppääseen kuuluu myös muita yrityksiä, kuten tuoreimpana mm. Taitoa LKV- kiinteistönvälitys, joka toimii julkisuudessa paljon huomiota saaneen Iskun talon tiloissa.
Iskun talossa vietetään lauantaina ravintolapäivää ja tavallaan samalla myös talon avajaisia ihan ennalta ilmoitettuun tapaan. Simolin korostaa, että Apuvoima Simolin Oy:n tippuminen pois hänen yritysryppäänsä toiminnasta ei vaikuta mitenkään Iskun taloon, joka on hänen henkilökohtainen projektinsa.

2 KOMMENTIT

  1. Näin käy kun hoitaa hommansa huonosti. Uusi firma pystyyn ja vanha konkurssiin niin ei tarvitse maksaa korvauksia.

  2. Mitenkähän tämä herättää luottamusta eli moniko on valmis tekemään sopimuksia tällaisen toimijan kanssa?
    En ainakaan minä.

Kommenttien lisääminen on estetty.