Arkealta lounastarjous koululaisille

0

Arkea laajentaa PaltanPadan aukioloa niin, että se palvelee nyt läpi kesän ja lisäksi koululaisille tulee tarjolle neljän euron lounas. Yhtiö on tarjonnut turkulaisille peruskoululaisille kesälounasta jo parin kesän ajan ja nyt tarjonta laajenee kesällä Paimioonkin.
Perheet voivat ostaa koululaisilleen ravitsemuksellisesti koululounasta vastaavan aterian heti ensi maanantaista 5.6. alkaen Arkean PaltanPadan ruokasalista (Paltantie 4) arkisin klo 11–13. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Myös kasvisvaihtoehto on tarjolla. PaltanPata palvelee nyt ensimmäistä kertaa tauotta läpi koko kesän.
Palvelujohtaja Sanna Malaska kertoo, että Arkea on varautunut koululaislounaaseen siten, että varmasti useampi kymmenen koululaista pystyy tarvittaessa lounastamaan ja lisäksi kun PaltanPadassa on käytössä jaksottainen valmistaminen, niin käytännössä ruoan määrää pystytään lisäämään kysynnän mukaan.
– Tarjolla on yhteinen ruokailuhetki kaikenikäisille, meillä käy ikääntyneiden lisäksi paljon työikäisiäkin ja nyt ehkä koululaisia. Mikäs sen sopivampaa, kun juhlavuoden Suomi 100 yhtenä teemanakin on Syödään yhdessä, toteaa Malaska.