Heli, Panu ja Juhani – kotikontujen positiivisimmat

0

Kuntsarin lukijaäänestys levikkialueen positiivisimmista persoonista on ratkennut. Piikkiön positiivisin on Heli Väinölä, Sauvon Panu Kankaanranta ja Paimion Juhani “Junde” Virta. Voittajien hymyt olivat herkässä kun heidät perjantain iltapäivällä seppelöitiin.

Paimion ylivoimaiseksi äänikuninkaaksi kohosi huoltomestari Juhani “Junde” Virta huimalla 276 äänellä. Perusteluissa lukijat kuvailivat Jundea “aina iloiseksi ja lapset huomioon ottavaksi”, vaikka kohdattaessa miehen nimi ei välttämättä aina mieleen muistukaan. Jalkapallo on lähellä Junden sydäntä.
Sauvossa voiton vei puutarhuri Panu Kankaanranta 127 äänellä. Lukijoiden mukaan Kankaanranta on “aina leppoisa, hyväntuulinen ja positiivinen. Ei näytä koskaan myrtynyttä naamaa”.
Piikkiössä potin korjasi “superliikkuja” Heli Väinölä, joka sai 117 ääntä. Lukijat ylistivät häntä “ilopilleriksi”, “kerrassaan ihanaksi” ja “sinnikkääksi”, mistä todistaa jo kuntoportaiden hankkiminen Piikkiöön.

Kilpailun suosio löi ällikällä Kunnallislehden toimituksen, sillä ääniä annettiin lähes 830 kappaletta. Äänivyöryn perusteella voi vetää johtopäätöksen, että positiivisella elämänasenteella on vaikutusta paitsi ihmisen omaan hyvinvointiin, myös – ja kenties vielä tärkeämmin – arjessa kohdattaviin kanssaihmisiin. Kilpailu oli tasainen, mutta voittajat erottuivat joukosta selvästi.

Panun, Helin ja Junden positiivinen elämänasenne kiritti heidät lukijaäänestyksen keulille.

Lue lisää 23.5.2017 lehdestä