Teiden päällystystyöt käynnissä

0

Tien päällystystyöt alkoivat maanantai-illalla Saaristotiellä Krossin ja Kuusistonsalmen välillä. Työtä tehdään noin 2,5 kilometrin matkalla. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Liikennemäärien suuruudesta johtuen työ tehdään yötyönä kello 19.00–06.00 välisenä aikana. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystyö kestävää keskiviikkoyöhön saakka.
Tämän jälkeen päällystystyöt jatkuvat ysitien moottoritieosuudella Kärsämäen ja Liedon aseman välillä yötyönä.
Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu, eli arviolta viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä sekä tiemerkintöjä ei voida tehdä kovalla sateella.