Valtuuston puheenjohtajuus säilyy Keskustalla, hallituksen Kokoomuksella

0

Paimion kaupungin paikkaneuvotteluissa on päästy sopimukseen hallituksen, valtuuston ja lautakuntien luottamushenkilöpaikkojen jaosta.

Valtuuston puheenjohtajuus säilyy Keskustalla. Ensimmäisen varapuheenjohtajan paikan saa SDP, toisen Kokoomus ja kolmannen Vasemmistoliitto. Väistyvässä valtuustossa varapuheenjohtajia on kaksi, kokoomuksen Jukka Hongisto ja SDP:n Tapani Lahti. Puheenjohtajana on toiminut Reijo Hallisto.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajuus pysyy Kokoomuksella. Henkilö kuitenkin vaihtuu, sillä Jarkko Kallio on ilmoittanut luopuvansa tehtävästä työkiireiden vuoksi. Ensimmäisen varapuheenjohtajan paikan saa Keskusta, toisen SDP. Niillä on varapuheenjohtajien paikat nykyisessäkin hallituksessa, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.

Sosiaalilautakunnan puheenjohtajaksi tulee keskustalainen, koulutuslautakuntaan kokoomuslainen, ympäristölautakuntaan samoin kuin sivistys- ja vapaa-ajan lautakuntaan sosialidemokraatti, tekniseen lautakuntaan keskustalainen ja tarkastuslautakuntaan kokoomuslainen.