Päällystystyöt Kaarinan ja Paimion välillä jatkuvat

0

Päällystystyöt jatkuvat valtatiellä 1 juhannuksen jälkeisenä maanantaina kello 18 alkaen Kaarinassa Krossin eritasoliittymän rampilla ja Raadelman ratasillalla. Krossin rampin päällystämisen yhteydessä Kaarinantieltä Helsingin suuntaan menevä ramppi suljetaan ajoittain maanantain ja tiistain välisenä yönä. Samana yönä tehdään jyrsintä- ja päällystystöitä Raadelman ratasillan kohdalla. Ensi viikolla päällystetään myös Hepojoen ja Tammisillan välillä. Tässä yhteydessä Hepojoen silta ja Tammisillan ratasilta jyrsitään ja päällystetään uudelleen. Työt tehdään yötyönä klo 18–06 välisenä aikana.
Valtatie 1 on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja työn aikana toinen kaista on liikenteen käytössä. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Näillä kohteilla liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä. Näiden kohteiden päällystäminen kestää yhteensä noin kaksi viikkoa. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä niitä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.