Uusi sählytapahtuma elokuussa Paimioon

0

Ravintola Poimarin edessä pelataan elokuussa kaikkien aikojen ensimmäinen Katusählyturnaus. Tapahtuman puuhamiesten suunnitelmissa on luoda uusi, kaupunkia elävöittävä perinne. Paimiolainen Matti Väisänen ja sauvolainen Janne Granfors käärivät hihansa ja ryhtyivät toimeen.

Katusählyturnaus pelataan ravintola Poimarin edustalla 5. elokuuta.
Turnaus pelataan 12 joukkueen kesken. Kesäkuun lopulla remmistä uupui vielä kaksi joukkuetta.
Granfors ja Väisänen paljastavat, että monet joukkueista ovat paimiolaisia työporukoita. Kaukaisin joukkue saapuu Turusta, kun TuTo Rebels – seuran faniryhmä – saapuu väläyttelemään sählytaitojaan asfaltilla.
– Tarkoitus pelata hauskanpito edellä, meininki ei tule olemaan ryppyotsaista, Granfors sanoo.
Tapahtuma on katsojille ilmainen, mutta joukkueen ilmoittaminen mukaan maksaa 60 euroa.

 

Lue lisää 7.7. ilmestyvästä lehdestä!