Kriisiapua Kaarinassa

0

Kaarinan kaupunki järjestää kriisiapua Turun keskustassa tapahtuneisiin väkivallantekoihin liittyen.
Kaikissa kriisiapua koskevissa asioissa voi olla yhteydessä sosiaalipalveluiden neuvontapuhelimeen 050 373 2592. Numeroon voi välittää tiedon kriisitilanteesta silloinkin, kun akuuttia apua ei juuri sillä hetkellä tarvita. Tähän numeroon voivat soittaa niin kriisiapua tarvitsevat kaarinalaiset, Kaarinan kaupungin työntekijät ja muut viranomaiset.
Myös SPR tarjoaa henkistä tukea Puntarissa, Kaarinan keskustassa (Pyhän Katariinantie 7) maanantaina klo 10:30-13:00.
Kaarinan seurakunta tarjoaa tukea asian käsittelyyn. Kaarinan kirkolla päivystää kriisityöhön erikoistunut diakoniatyöntekijä ja pappeja. Tarkemmat tiedot seurakunnan tarjoamasta tuesta löytyvät seurakunnan nettisivuilta.