Poliisi järjestää perjantaina Twitter-rallin

0

Lounais-Suomen poliisilaitos järjestää perjantaina 11.8.2017 kello 17 alkaen 12 tuntia kestävän Twitter-rallin. Poliisilaitos julkaisee Twitter-tilillä @L_S_poliisi lyhyesti kaikki Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella kirjatut poliisin tehtävät.
Aikaisemmin vastaavan kampanjan ovat toteuttaneet Pohjanmaan, Oulun ja Helsingin poliisilaitokset ja näistä saatujen hyvien kokemusten perusteella twiittaamista tehdään nyt Lounais-Suomen poliisilaitoksella. Myös muilla poliisilaitoksilla on suunnitelmia omista twiittauskampanjoistaan.
Poliisi kertoo normaalisti työstään tiedotteilla ja median välityksellä, mutta ne antavat vain kapean kuvan poliisin tehtävistä. Television poliisisarjat ovat avanneet poliisin tehtäväkenttää hieman enemmän, mutta silti kokonaisuus jää suppeaksi. Nyt toteutettavalla twitter-kampanjalla pyritään tuomaan esiin koko tehtävien kirjo, jota poliisi työssään kohtaa.
Poliisi julkaisee twiiteissään ainoastaan tehtävien luonteen ja lyhyen kuvauksen tapahtumasta. Twiitit kirjoitetaan siten, että niistä ei ole yksilöitävissä henkilöitä tai tarkempia tapahtumapaikkoja.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen perjantai-iltaa voi seurata poliisilaitoksen twitter-tililtä (@L-S_poliisi) tai poliisilaitoksen www-sivuilta (www.poliisi.fi/lounais-suomi). Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi12h.