Paimioon tulee uusi yksityinen päiväkoti

0

Paimion Ylä-Vistalle Välitien varteen alkaa lähiaikoina nousta uusi yksityinen päiväkoti, jonka toiminta käynnistyy ensi vuoden syksyllä. Päiväkotia alkaa pyörittää Verkanappulat Oy, jolla on Paimiossa jo entuudestaan Saaren alueella vastaavan kokoinen päiväkoti.
– Tämä on precis samanlainen päiväkoti, kuin Kämmekässä on, eli 96-paikkainen. Hoitopaikkojen haku alkaa vuodenvaihteen jälkeen, kertoo Verkanappulat Oy:n toimitusjohtaja Minna Takkula.
Paimiossa kaupungilla on käytössään päiväkotihoidossa palveluseteli, eli kaupunki tukee taloudellisesti perheitä, jotka valitsevat yksityisen päivähoidon. Perheet jättävät hakemukset siis suoraan yksityiseen päiväkotiin.

Päiväkodista tulee tämännäköinen. Sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit Oy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 29.9. 2017 lehdestä