Kissa ja hiiri -leikki jatkuu Meijeritiellä

1
Betoniporsaat saivat seurakseen kivenlohkareita.

Eräänlainen kissa ja hiiri -leikki jatkuu Paimion Meijeritiellä.  Vistantien puoleinen osa Meijeritietä katkaistiin autoliikenteeltä marraskuun alkupuolella, mutta liikennemerkit ja kaupungin pystyttämä opaste oikeasta ajoreitistä eivät ole riittäneet pysäyttämään liikennöintiä kiellettyyn suuntaan. Eivät myöskään betoniporsaat, joten barrikadia on taas tänään vahvistettu. Laillinen reitti  Meijeritien asuinkerrostaloihin ja mm. alueella toimivaan yksityiseen päiväkotiin kulkee Kravinkujalta rakennettua Kauppatietä pitkin.

1 KOMMENTTI

  1. Joku tavallinen taliaivo on hoidellut liikenne järjestelyjä.ei sitten enää tyhmemmin pystytty tuotakaan hoitamaan? Miten vaan saadaan ihmisen elämä mahdollisimman vaikeaksi .Kyllä hihat palaa tollasen #&€@pässien toimesta. miksei sitä tietä voitu pitää poikki sieltä päästä ja vaikka pyörätie sinne pellolla päin? Nyt on koko Meijeritie ihan päin perset !

Kommenttien lisääminen on estetty.