Toivonlinnalaiset voittivat Street Workout -telineen

0

Toivonlinnan Suomen kristillinen yhteiskoulu sai perjantaina käyttöönsä uuden Street Workout -telineen, joka oli palkinto turkulaisen leikki- ja liikuntavälinevalmistaja Puuha Group Oy:n kilpailusta. Liikuntaan ja ulkoiluun rohkaisevassa Parasta Puuhaa Pihalle -kilpailussa oppilaat ympäri Suomen tekivät videoita, jotka innostavat muita koululaisia liikkumaan.
Voitosta kisan finaalissa kilpaili kolme eri videota. Suomen kristillisen yhteiskoulun video kuitenkin vei voiton saamallaan äänestystuloksella. Oppilaat ja henkilökunta pitivät huolen, että video sai tarpeeksi näkyvyyttä Facebookissa maailmanlaajuisesti. Tulihan ääniä kisaan aina Australiasta ja Amerikasta saakka, koulun oppilaiden jaettua videota runsaasti sosiaalisessa mediassa ja kannustamalla sukulaisiaan ja ystäviään äänestämään sitä ympäri maailman.
– Kuulimme voitosta ollessamme ruokalassa syömässä. Opettajakollega saapui ovelle ja huusi, että voitimme. Ruokala täyttyi uskomattomista riemunkiljahduksista, iloitsee kisan alun perin löytänyt ensimmäisen ja toisen luokan opettaja Tiina Perämäki.
Videon tekoon ja palautukseen liittyi muutenkin dramatiikkaa. Videon viimeinen palautuspäivämäärä oli katsottu aluksi väärin, joten se tehtiin kiireisellä aikataululla. Myös itse kuvaustilanne kävi nopeasti.
– Olimme huolissamme videon kuvanneen abiturientti Vili Sakselinin kuvauskopterin akusta. Suosittelimme, ettei hän lennättäisi sitä kovin korkealla, ettei pudotus kopterille olisi suuri. Saimme kuitenkin videon kuvattua juuri ajoissa, Perämäki huokaa.

Lue lisää 19.12.2017 lehdestä