Ensimmäinen strategiakysely sytytti

0

Vielä on pari päivää aikaa vastata Paimion kaupungin nettisivuilla olevaan kyselyyn, jossa kaupunki kyselee eväitä syksyllä käynnistettyyn strategiatyöhön. Kaupungin hallintojohtaja Jaana Hölsö kertoo, että kyselyn suosio on ollut suuri. Kyselyyn oli jo torstaina kertynyt lähemmäs 800 vastausta.
– Hienoa on sekin, että avoimessa osassa on annettu ahkerasti kommentteja. Esimerkiksi lasten liikuntapalveluista on annettu reilusti yli 120 vastausta, samoin vesihuollosta… Paljon nähty vaivaa. Massaa on paljon ja siinä riittää pureksittavaa. Tässähän kertyy helposti yli tuhat vastaajaa.
Kun kysely sulkeutuu, työstetään toimialoittain yhteenvetoja. Lautakunnilta odotetaan helmikuussa näkemyksiä ja sitten kaupunginhallitus kokoaa ne yhteen ja tarkastelee kuntalain kannalta maaliskuussa. Huhti-toukokuussa työ jatkuu valtuuston seminaareissa ja myös henkilöstöä kuullaan. Valtuustoon strategian pitäisi 18.10. tehdyn aikataulutuksen mukaan päätyä kesäkuussa.