Marjaniemen kohtalo nostetaan pöydälle Sauvossa

0

Marjaniemen kohtaloa käsitellään tulevana maanantai-iltana Sauvon kunnanhallituksen kokouksessa. Leiri- ja virkistysalue  tulevaisuutta on pohdittu jo pitkään. Marjaniemen 5,195 hehtaarin alueen omistaa Sauvon kunta, mutta alueen vuokraushistoriaa sillä on ollut Paimion kanssa jo 70-luvulta lähtien. Etenkin paimiolaislapsille Marjaniemi on tuttu kesäleireistään.
Alue on Paimion ja Sauvon kuntalaisten käytettävissä toukokuusta syyskuuhun. Nykyinen vuokrasopimus kuitenkin päättyy 17.2.2020. Turkulaisen Nosto Consulting Oy:n 5. helmikuuta julkaisemasta maankäyttösuunnitelmasta paljastuu, että Marjaniemen kohtaloksi on kaavailtu useampiakin eri vaihtoehtoja. Suunnitelmien toisessa ääripäässä Marjaniemen käyttö säilyy nykyisellään, mutta toisessa ääripäässä kaavaillaan jopa yhdeksää omakotitaloa ja leirikäytön loppumista. Myös venesatama ja loma-asunnot ovat vaihtoehtoina.

Lue lisää 12.2.2018 lehdestä