Paimion kaupunki aikoo ostaa Jukolan

0
Kaupungin kiinteistöpäällikkö on arvioinut Jukolan rakennuksen kunnon tyydyttäväksi.

Paimion kaupunki on tehnyt Jukolan kiinteistöstä ostotarjouksen Varsinais-Suomen kansanopistolle. Kaupunki on valmis maksamaan kiinteistöstä 133 000 euroa.
Asia on herättänyt puhetta paimiolaisten keskuudessa, sillä kiinteistö oli ensin yleisessä myynnissä, ja yksityinen perhe oli ostamassa sen asuin- ja yritystoimintakäyttöön. Kaupunki teki ”väliintulon”, jonka perusteluna on että kiinteistö liittyy kahdelta sivultaan Vistan yhtenäiskoulun kiinteistöihin.
Asia on Paimion kaupunginhallituksen ensi keskiviikon kokouksen asialistalla. Kaupungilla ei ole tähän tarkoitukseen määrärahaa talousarviossa, vaan kauppa edellyttää muutosta talousarvioon. Kauppa edellyttää myös kaupunginvaltuuston ja kansanopiston hallituksen hyväksyntää.

Lue lisää 6.2.2018 lehdestä